Τι θέλει να ακούσει από εσένα κατά τη διάρκεια του σεξ

544

Οι άντρες χρειάζονται επιβράβευση και επιβεβαίωση από εσένα σε κάθε προσπάθεια που κάνουν και ακόμη περισσότερο μετά από μια ερωτική συνεύρεση στην οποία προσπάθησαν πολύ για να σε ικανοποιήσουν… Σου παραθέτουμε  7 ατάκες που όταν του πεις θα τον τρελάνεις σίγουρα!

1. “Είσαι τόσο προικισμένος“. Οποιαδήποτε θετική αναφορά στο «σήμείο του αντρισμού» τους τους κάνει περήφανους και είναι κάτι που λατρεύουν να ακούν ακόμα και αν το λες συνέχεια!  Ναι ο συγκεκριμένος ανταγωνισμός τους κάνει καλό.

2. “Θα… τελειώσω” Kαι δεν θέλουν μόνο να το ακούσουν εκείνοι, αλλά και και μερικοί γείτονες ή και όλο το τετράγωνο αν γίνεται! Όλοι οι άντρες θέλουν να ξέρουν ότι έκαναν καλή δουλειά και ποιος είναι ο καλύτερος ταρόπος να το μάθουν από να τους το πεις δυνατά χωρίς ντροπές…

3. “Είσαι το καλύτερο σεξ που είχα“. Να το πεις και να το εννοείς αλλιώς μην το πεις καθόλου. Αν νομίζεις πως είσαι καλή στο ψέμα και πως θα σε πιστέψει κάνεις λάθος. Επίσης αν το σεξ σας είναι μέτριο ότι και να τους πεις ξέρουν ότι είναι μέτριο γιατί ήταν εκεί! Πες το και κοίτα τον έντονα στα μάτια. Θα τον τονώσεις σίγουρα

4.  “Ήταν ο πιο έντονος οργασμός της ζωής μου”. Το να ξέρει πως είναι ο πρωταθλητής σου σε αυτή την ξεχωριστή κατηγορία εκτοξεύεις την αντρική του αυτοπεποίθηση στα ύψη και μετά προσπαθεί ακόμη περισσότερο να διατηρήσει τον τίτλο.

5. “Κάνε μου ότι θες“. Αυτή η άνευ όρων παράδοσή σου θεωρείται απόλυτα αφροδισιακή ατάκα και πάντα θα την εκμεταλλευτούν όσο μπορούν! Πρόσεχε λοιπόν όταν το πεις να είσαι προετοιμασμένη για όλα.

6. “Είσαι τόσο σέξι έτσι”. Οι άντρες δεν θεωρούν πως είναι σέξι γιατί απλά είναι άντρες και δεν βλέπουν έτσι τον εαυτό τους. Αυτό, όμως, το κομπλιμέντο είναι πάντα καλοδεχούμενο ειδικά όταν δεν το περιμένουν.

7. “Το σεξ μας ήταν τόσο καλό που δεν έχω πρόβλημα να βγεις τώρα με τους φίλους σου παρότι εγώ δεν έχω κανονίσει απολύτως τίποτα“. Πρόταση που όλοι οι άντρες θέλουν να ακούσουν, αλλά είναι σίγουρο πως καμία γυναίκα δεν είπε ποτέ. Α ν εκείνη τη μέρα έχει και ποδόσφαιρο διπλό bonus για εσένα σίγουρα