Τι να κάνω για να του ανεβάσω την «λίμπιντο»;

178

Μήπως τελευταία ο καλός σου δεν έχει καθόλου διάθεση για σεξ;

Το «καθόλου» είναι μια πολύ σκληρή λέξη και οδηγεί το μυαλό να σκέφτεται δυσάρεστες καταστάσεις. Δυστυχώς, είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει το μοιραίο… αλλά ας σκεφτόμαστε θετικά!

Εάν ο καλός σου είναι το κλασικό «καλό παιδί» και αυτή την περίοδο εργάζεται πυρετωδώς τότε είναι πιθανό να υποφέρει από έντονο στρες. Ειδικά κάτω από τις συνθήκες έντονης εργασιακής ανασφάλειας που επικρατούν είναι πολύ πιθανό η «λίμπιντο» του να έχει επηρεαστεί αρνητικά.

Παρατήρησες ότι την ώρα που επιστρέφει στο σπίτι από την εργασία του, το μόνο που θέλει είναι να γεμίσει το στομάχι του και να ξεκουραστεί?

Άφησέ τον λίγο στην ησυχία του, δώστου ένα ρεπό!

Για μερικές μέρες, γίνε ο φίλος του, το στήριγμά του, αντί το αντικείμενο του πόθου του! Αν είναι τόσο κουρασμένος που δεν περνάει καν από το μυαλό του να «τινάξει τα σεντόνια», απλά κάνε υπομονή.

Άφησέ τον να αισθάνεται ότι δεν υπάρχει καμία σεξουαλική διάθεση στην ατμόσφαιρα. Μόλις συνειδητοποιήσει ότι είσαι λίγο… σεξουαλικά αδιάφορη απέναντί του, αυτό θα τον ενεργοποιήσει! Θα χτυπήσει το καμπανάκι του έρωτα!

Αν από την άλλη μεριά έχει προβλήματα στυτικότητας, τότε πιθανότατα η τεστοστερόνη του βρίσκεται στα τάρταρα. Αυτό είναι ενδεχομένως ένα σημάδι ύπαρξης κάποιου  ενδοκρινολογικού προβλήματος. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να επισκεφθεί τον γιατρό του.

Τέλος, αν δεν είναι τρυφερός μαζί σου και δεν σου δείχνει καμία τρυφερότητα, τότε υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να έχει βρει άλλο αντικείμενο του πάθους…

Μην το σκέφτεσαι… Ρώτα τον ευθέως!