Μυστικά για συχνό σεξ με το σύντροφό σου

499

Το να μπορείς να κρατήσεις τη “φλόγα’ ζωντανή ανάμεσά σας μετά από χρόνια ειδικά εάν νιώθεις ερωτευμένη είναι αρκετά εύκολο και με τα συγκεκριμένα μυστικά που μπορείς εύκολα να εφαρμόσεις αν θες να κρατήσεις το συχνό σεξ στη σχέση σου

Δεν σταματούν ποτέ τα ραντεβού

Τα ζευγάρια που απολαμβάνουν ο ένας τον άλλον μένουν μαζί για πολλά χρόνια. Πρόσφατη έρευνα που έγινε σε δείγμα 100.000 ανθρώπων έδειξε πως το 88% των ευτυχισμένων ζευγαριών βγαίνουν τακτικά ραντεβού. Τα ραντεβού είναι ένας τρόπος το ζευγάρι να ερωτεύεται ξανά και ξανά. Σύμφωνα με τους ειδικούς αν ποντάρεις στα ραντεβού θα έχεις καλύτερη επικοινωνία μαζί του θα κάνετε περισσότερο σεξ.

Αγαπούν το σώμα τους

Οι έρευνες δείχνουν πως η καλή υγεία κάνει καλό στη σεξουαλική ζωή και το αντίθετο. Παλιότερη έρευνα αποκάλυψε μάλιστα πως ο άντρας που κάνει σεξ δύο φορές την εβδομάδα ζει περισσότερο. Η μεσογειακή δίαιτα, πλούσια σε φρούτα, λαχανικά, ελαιόλαδο και ψάρι συνδέεται με λιγότερα σεξουαλικά προβλήματα στις γυναίκες με διαβήτη τύπου 2. Παράλληλα η καθημερινή άσκηση βελτιώνει την υγεία της καρδιάς, απελευθερώνοντας ενδορφίνες και μειώνοντας τις ορμόνες του άγχους. Αποτέλεσμα; Η αύξηση της λίμπιντο.

Μιλάνε για όλα

Οι ειλικρινείς συζητήσεις για θέματα που αφορούν το σεξ φέρνουν δύο ερωτικούς συντρόφους πιο κοντά. Το να μιλήσεις για αυτό που σε απασχολεί έχει άμεση επίδραση στη σεξουαλική σου ζωή γιατί όπως λένε οι επιστήμονες το πιο σημαντικό σεξουαλικό όργανο είναι το αυτί! Μιλήστε ανοιχτά. Όσο περισσότερο μιλάτε για το σεξ τόσο ανεβαίνει η σεξουαλική σας διάθεση. Πες του που θέλεις να σε αγγίζει, τι θες να σου κάνει, αλλά και τι δεν σου αρέσει ή τι θα ήθελες να αλλάξει.

Δεν περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για σεξ

Δεν έχεις διάθεση; Ποιος νοιάζεται! Τα ζευγάρια με ικανοποιητική σεξουαλική ζωή δεν βασίζονται στο αυθόρμητο της διάθεσης. Αν περιμένετε τη στιγμή που και οι δύο θα έχετε διάθεση για σεξ ανάμεσα στο αγχωτικό πρόγραμμα του γραφείου και τις δουλειές του σπιτιού δεν θα συμβεί ποτέ ή καλύτερα θα συμβαίνει σπάνια. Τα έξυπνα ζευγάρια προγραμματίζουν τις συνευρέσεις τους. Επίσης βρίσκουν τον χρόνο να κάνουν κομπλιμέντα ο ένας στον άλλον να δώσουν φιλιά, να αγκαλιάζονται αλλά και να στέλνουν προκλητικά μηνύματα στο κινητό. Όλα αυτά βοηθούν στο να κάνετε τον σύντροφό σας να νιώσει περισσότερο επιθυμητός και από το πλύσιμο των πιάτων να βρεθείτε στα σεντόνια του κρεβατιού σας.

Δεν αγχώνονται για τον οργασμό

Αν ξεκινάς με στόχο στο σεξ η ικανοποίηση πιθανότατα να μην έρθει ποτέ. Οι ερευνητές βρήκαν πως όταν ένα ζευγάρι έχει στόχο μέσω της σεξουαλικής τους επαφής να έρθουν κοντά συναισθηματικά τότε έχουν περισσότερους οργασμούς. Φυσικά αν είσαι με κάποιον για δέκα χρόνια και έχεις κάνει μαζί του 2.000 φορές σεξ δεν θα έχεις mind blowing sex αλλά η αίσθηση που δημιουργεί το δέσιμο ξεπερνά οτιδήποτε άλλο.