8 στιγμές αμηχανίας κατά τη διάρκεια του σεξ

187

Μην ντρέπεστε σε όλους μας έχει συμβεί ή το σίγουρο είναι ότι θα συμβεί κάποια από αυτές τις δέκα στιγμές αμηχανίας την ώρα που κάνετε σεξ.

Παρόλα αυτά έχετε το νου σας εμείς προειδοποιήσαμε!

Η πρωινή ανάσα
Πρωινό σεξ ναι χωρίς όμως το συνδυασμό της πρωινής αναπνοής! Πλύνετε τα δόντια σας (και αυτός) πριν την πρώτη καυτή συνεύρεση της ημέρας αλλιώς θα αποφεύγετε ο ένας τον άλλον σε κάθε στάση!

Η κράμπα στο πόδι
Είναι υπέροχο να ανακαλύπτετε νέες στάσεις, καθόλου υπέροχο, όμως, να παθαίνετε κράμπα στη γάμπα τη στιγμή που εκείνος κοντεύει στην κορύφωση. Γυμναστείτε ή μείνετε σε πιο συνηθισμένες στάσεις!

Το πρόσωπο του οργασμού
Ξέρετε κανέναν που να κάνει όμορφη γκριμάτσα όταν κοντεύει στην απόλυτη ικανοποίηση;

Η στάση 69
Είναι μια πραγματικά εκπληκτική ιδέα στη θεωρία, στην πράξη, όμως, μπορεί να είναι μια άβολη στάση ειδικά αν υπάρχει διαφορά ύψους μεταξύ των εραστών. Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να μην μπορείτε να αναπνεύσετε αν είναι αυτός από πάνω.

Ξηρασία στην περιοχή
Είναι η γυναικεία εκδοχή ενός πέους που αρνείται να έρθει σε στύση. Αυτή η κατάσταση στην περιοχή αποκαλύπτει πόσο μη διεγερμένες είμαστε και γεμίζει με ανασφάλειες τον παρτενέρ μας.

«Όχι, δεν τελείωσα«.
Μμμ! Κανένας άντρας δεν απόλαυσε αυτές τις τρεις λέξεις. Φυσιολογικό να συμβεί, αλλά αμήχανη δήλωση και για τους δύο.

Η μάχη του σουτιέν
Μήπως πιστεύεις πως όλοι οι άντρες έμαθαν πώς να ξεκουμπώνουν ένα σουτιέν με το ένα χέρι και σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα; Λάθος. Κάποιοι δεν το καταφέρνουν ποτέ ειδικά αν το κούμπωμα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του σουτιέν! Δεν πιστεύουν καν ότι υπάρχει και αυτή η εναλλακτική!

Ιδρώτας
Απόλυτα φυσιολογική κατάσταση η εφίδρωση κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά μερικές φορές είναι υπερβολικά πολύς! Ικανό να σου αποσπάσει την προσοχή μάλιστα! Και τη μύτη…