Έσπασε ταμεία η “Μπομπονιέρα”! Καιρός να πάμε θέατρο

96

Τρεις νέοι άνθρωποι που ξαφνικά τους ενώνει μια κοινή ιστορία. Όλα ξεκινούν όταν η πρωταγωνίστρια, Χριστίνα σε μία κρίση πανικού εγκαταλείπει τη δεξίωση του γάμου της για να βρει καταφύγιο σε μία ταράτσα, ακολουθούμενη από τον καλύτερο της φίλο, που προσπαθεί να σώσει την κατάσταση. Εκεί συναντoύν έναν άγνωστο και οι σκηνές που ακολουθούν είναι αξιομνημόνευτες για τον θεατή.

Ο λόγος για το έργο «Μπομπονιέρα» ή “Πώς έλυσα τα θέματά μου” που χθες (25/11) έκανε πρεμιέρα εκπλήσσοντας μας ευχάριστα.

Το έργο του Βασιλη Τσιγκρισταρη είναι μια κωμωδία έξοχα θεατρική. Με τις ατάκες που προσφέρει, τις εξαιρετικές ερμηνείες, η γεύση που τελικά αφήνει είναι το «φρέσκο» και η ανάγκη για δημιουργικότητα που είχε ως αποτέλεσμα μια σύγχρονη ελληνική κωμωδία που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τα κλασικά κωμικά έργα. Και να σχολιάσουμε πως είναι απόλυτα λογικό που ήταν και sold out!

Η πλοκή καθοδηγεί τους ερμηνευτές σε μια ζωηρή αναπαράσταση μιας βαθιάς ανθρώπινης ιστορίας, με την ενέργειά τους να πλημμυρίζει τη σκηνή και το σωματικό χιούμορ να εναλλάσσεται με στιγμές περίσκεψης και εσωτερικότητας για την πραγματικότητα που βιώνουν.

Οι περσόνες που έχει φτιάξει ο σκηνοθέτης επί σκηνής εκπροσωπούν τον τρομερό αγώνα που δίνει κάθε άνθρωπος ενάντια στις παγίδες που στήνουμε στον ίδιο μας τον εαυτό ή σε αυτές που μας περιμένουν εκεί έξω με τη μορφή φόβων, ανασφαλειών ή παθών. Καθημερινοί χαρακτήρες αναζητούν τη θέση τους σε μία κοινωνία που η εξέλιξη τους ορίζεται από συγκεκριμένα πρότυπα οικονομικής, κοινωνικής και επαγγελματικής επιτυχίας.

Η Κατερίνα Γεωργάκη ως βασική πρωταγωνίστρια, είναι εκπληκτική στο ρόλο της, καθώς καταφέρνει να μιλά με τη ψυχή και το σώμα της, αναδεικνύοντας το ταλέντο και το μέλλον της που αναμένεται να είναι λαμπρό. Οι ερμηνείες των δύο συμπρωταγωνιστών της, είναι εξίσου δυνατές και άξιες θαυμασμού.

Νέοι άνθρωποι με αγάπη για το θέατρο δίνουν μια ευχάριστη νότα στις αθηναϊκές βραδιές μας και υπόσχονται να φτιάξουν τη διάθεση μας. Όσοι παρακολούθησαν το έργο κάνουν λόγο για μια κωμωδία με αισθητική, άποψη, ιδέες και καλούς ηθοποιούς οι οποίοι αν μην τι άλλο έχουν χημεία μεταξύ τους.

Προλάβετε την παράσταση έως την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15, καθώς θα συνεχιστεί για 20 και μόνο παραστάσεις.

Εισιτήρια:  https://www.viva.gr/tickets/venues/polyxoros-vault/

Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Κεραμεικός (8′ περίπου με τα πόδια)

Email: [email protected]

FB Page : http://www.facebook.com/VAULTTheatreGr1

9 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here