Πως θα διαρκέσει περισσότερο το κραγιόν

662

Το κραγιόν τελειοποιεί το μακιγιάζ μας, δίνει έμφαση στα χείλη μας και είναι το αγαπημένο μας καλλυντικό! Πως όμως θα το κάνουμε να διαρκέσει περισσότερο για να χρειάζεται λιγότερο ανανέωση;

Tips παρακάτω:

Scrub χειλιών. Το κραγιόν διαρκεί περισσότερο όταν η βάση, δηλαδή τα χείλη είναι λεία. Για να έχετε λεία χείλη χωρίς πετσάκια, που εμποδίζουν τη σωστή εφαρμογή του προϊόντος και δεν επιτρέπουν στο  χρώμα να παραμένει αναλλοίωτο, τότε κάντε απολέπιση για να διώξετε τα νεκρά κύτταρα. Στη συνέχεια, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα lip balm και αφού απορροφηθεί να εφαρμόσετε το κραγιόν.

Χρησιμοποιείστε  το μολύβι χειλιών.Το μολύβι χειλιών βοηθά στο περίγραμμα αλλά και στο «γέμισμα» των κενών δίνοντας έτσι ένα τέλειο αποτέλεσμα. Το  μολύβι δεν δείχνει μόνο το χρώμα ομοιόμορφο αλλά το βοηθά να μην αλλοιωθεί καθώς θα είναι το τελευταίο που θα φύγει από τα χείλη σας και έτσι θα παρατείνετε  τη σταθερότητα του χρώματος.

Μη χρησιμοποιείτε πινελάκι χειλιών. Το πινελάκι βοηθά για την εφαρμογή του κραγιόν κυρίως για τα λεπτά χείλη αλλά  και για να διορθώνουμε τυχόν ατέλειες στο σχήμα των χειλιών. Η αποκλειστική εφαρμογή του κραγιόν στα χείλη με πινελάκι μπορεί να σας δώσει για αρχή ένα τέλειο αποτέλεσμα αλλά δυστυχώς δεν διαρκεί, γιατί η ποσότητα σε μερικά σημεία δεν είναι αρκετή.

 Πουδράρετε τα χείλη σας. Αν θέλετε μεγαλύτερη διάρκεια στο κραγιόν μπορείτε να εφαρμόσετε λίγη διάφανη πούδρα και να ξαναπεράσετε μία στρώση. Ταμπονάρετε τέλος πάλι με ένα χαρτομάντιλο.