Το αφρόλουτρο που αδυνατίζει

3382

Χάσε κιλά χωρίς να τρέξεις ή να χύσεις ιδρώτα απλά χαλαρώνοντας στη μπανιέρα σου. Πως;

Υπάρχει ένα είδος αλάτων για αφρόλουτρο το οποίο έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει στην απώλεια περιττού σωματικού βάρους, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τον πόνο στους μύες.

Ο λόγος για τα άλατα τύπου»epsom»

Πρόσθεσε μία κουταλιά της σούπας αλάτι″epsom» στο αφρόλουτρό σου κάθε μέρα. Σου προτείνουμε να ξεκινήσεις σταδιακά με μία κουταλιά της σούπας και σταδιακά να την αυξήσεις στις δύο κούπες. Αυτό γιατί αν ξεκινήσεις κατευθείαν με τις δύο κούπες μπορεί να έχεις κάποιες παρενέργειες όπως εναλλαγές διάθεσης, ευερεθιστότητα και υπερκινητικότητα.

Εάν θέλεις μπορείς να προσθέσεις και κάποιες σταγόνες από το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο, ωστόσο μελέτες δείχνουν πως η ανάμειξη αυτού μειώνει τη δραστικότητα του.

Όταν προστίθεται στο μεταλλικό νερό θεραπεύει αποτελεσματικά τον πόνο των μυών και είναι βασικό συστατικό για την αποβολή τοξινών από το σώμα.

Για να πάρεις τα μέγιστα οφέλη από το αλάτι αυτό μπορείς να προσθέσεις λίγο ξύδι ή σόδα. Βεβαιώσου μόνο πως το σώμα σου θα ενυδατωθεί καλά, αφού τα άλατα θα τραβήξουν πολλά υγρά από το σώμα. Με αυτό τον τρόπο άλλωστε γίνεται και η αποτοξίνωση.

Οι ειδικοί λένε πως εάν κάνεις αυτό το αφρόλουτρο 3 με 4 φορές τη βδομάδα θα δεις το ποσοστό λίπους σου να μειώνεται σημαντικά.