Φτάσε στην σεξουαλική κορύφωση με… ασφάλεια

854

Αδιαμφισβήτητα, το προφυλακτικό είναι ο πιο συνήθης τρόπος προφύλαξης από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα ή αλλιώς αφροδίσια νοσήματα. Επίσης, το προφυλακτικό αποτελεί και έναν από τους ασφαλέστερους τρόπους αντισύλληψης.

Οι φαρμακοβιομηχανίες έχουν αναγάγει την παραγωγή και χρήση του προφυλακτικού σε επιστήμη. Στην αγορά υπάρχουν πλέον διάφοροι τύποι προφυλακτικών προκειμένου να εξυπηρετήσουν όλα τα γούστα αλλά και εξειδικευμένες ανάγκες.

Σύγχρονες μελέτες έχουν δείξει ότι το 30% περίπου των γυναικών δεν έχουν οργασμό ή δυσκολεύονται να φτάσουν σ΄ αυτόν.

Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο αυτό, οι εταιρείες παραγωγής προφυλακτικών σχεδίασαν και παρέχουν προφυλακτικά με ραβδώσεις, κουκκίδες κτλ.

Η ενίσχυση της εξωτερικής πλευράς του προφυλακτικού με ραβδώσεις ή κουκκίδες δημιουργεί αυξημένη τριβή με τα τοιχώματα του κόλπου βοηθώντας τις γυναίκες να φτάσουν στην κορύφωση! Παράλληλα παρέχεται προστασία και αντισύλληψη ακριβώς όπως συμβαίνει και με τα συμβατικά προφυλακτικά.

Βέβαια, η επιτυχία των συγκεκριμένων προφυλακτικών εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η φυσιολογία του κόλπου (ποσοστό νευρικών απολήξεων των τοιχωμάτων του κόλπου, ύπαρξη κοιλοτήτων ή πτυχώσεων κα.)